• image one
  • image two
  • image three

Productinformatie

GATINEAU

Gatineau logo

GATINEAU is één van de vooraanstaande Franse cosmeticamerken. Het succes zowel in de schoonheidssalon als in de parfumeriezaken is het bewijs van de professionele kwaliteiten van het merk. Deze zijn het resultaat van meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van uiterst doeltreffende producten en zeer geavanceerde schoonheidsbehandelingen. GATINEAU, expert in schoonheidsverzorgingsprogramma’s aangepast aan elk huidtype, voor de veeleisende, moderne vrouw.

GATINEAU: de anti-aging expert
Meer en meer bieden cosmetische ontdekkingen een pijnloos en effectief antwoord op het verstrijken van de tijd.
Al jarenlang is GATINEAU een pionier op het gebied van de ontwikkeling van huidverzorgingsproducten. Tevens is GATINEAU dé expert op het gebied van anti–aging huidverzorging.

De innovaties van de GATINEAU Laboratoria zijn high-tech producten met hoogwaardige ingrediënten.

Een tweevoudige benadering van huidverzorging
Gatineau biedt een verzorgingslijn en salonbehandeling voor alle huidtypen en huidcondities. Iedere salonbehandeling bevat een specifiek concentraat en masker. Vanzelfsprekend is ook well-being een belangrijk onderdeel van de salonbehandeling; een combinatie van stimulerende en ontspannende massagetechnieken, mede geïnspireerd op Reiki en shiatsu, dragen bij aan een gevoel van ultieme ontspanning. Het resultaat van de salonbehandelingen wordt verlengd door ook thuis de producten van Gatineau te gebruiken.

Barbara Bort

Decoratieve cosmetica met Italiaanse allure.
Alle producten van Barbara Bort zijn klinisch en op allergie getest. Niet op dieren getest.
Op de verpakking staat altijd de samenstelling van de producten vermeld.

Het assortiment bestaat onder andere uit:
Barbara Bort logo

  • Foundations
  • Poeders
  • Oogschaduw
  • Mascara
  • Lipliners en Lipstick
  • Kohl-potloden
  • Nagellak

Naast het bestaande assortiment komt er twee maal per jaar een display met de nieuwe zomer- of winterkleuren.

Juvena of Switzerland

De schoonheid van de vrouw is al 60 jaar de grote passie van JUVENA of Switzerland.

Juvena logo

In de loop van de geschiedenis van dit Zwitserse cosmeticamerk heeft intensief onderzoek herhaaldelijk geleid tot significante innovaties.

Om de levendige, sprankelijke energie, ongeacht welke leeftijd, te kunnen tonen heeft JUVENA het unieke SkinNova SC Technology geïntegreerd in alle Juvena verzorgingsproducten. Deze technologie ondersteunt de huideigen stamcelactiviteit, bron voor frisse, nieuwe huid, en zorgt dat het zelfvernieuwingsvermogen behouden blijft. Met sensationale resultaten: de huid is zichtbaar verbeterd.

JUVENA combineert SkinNova SC Technology met diverse andere hoogwaardige ingrediënten, afhankelijk van het verzorgingsprogramma, om zo specifieke behoeften van de huid tegemoet te komen.

JUVENA. CREATE FRESH, NEW SKIN.